24. 10. 2010

Démon 5. kapitola 3/3


Autor: Merope
Veková hranica: 18+
Varovanie: angst, sex-pwp, slash, dráma, temné, romantika, evilDean, hurt and comfort
Pár: Sam/Dean
Kapitoly: 9 + prológ a epilóg (Po deviatich stranách, delené do častí po troch stranách)
Poznámka: dej sa odohráva po tretej sérii, nerešpektuje udalosti 4 a 5!





Sam sa mu chystal pre istotu najprv zavolať, ale poriadne sa mu zatmelo pred očami a nedokázal v rukách udržať mobil.
Z pekla sa veľmi ponáhľal a stálo ho veľa úsilia a dokonca aj tá záležitosť, ktorú musel tajiť ho dosť oslabovala.
Ruky sa mu triasli a takmer upadol do šoku, kvôli prílišnému výdaju energie. Ešte stále to nedokázal úplne regulovať a nikdy si nebol istý, či náhodou neprekročil hranicu. Ignoroval Crowleyho výstrahu, ktorá sa týkala príliš rýchleho výstupu z pekla. Tá jama rozhodne nebola láskavá k osobám, ktoré sa priveľmi ponáhľali.
Starší brat sa k nemu okamžite naklonil. Odhrnul prikrývku a posunul Sama tak, aby si mohol pohodlnejšie ľahnúť. Mobil dal zatiaľ nabok, aby im neprekážal.
Sam poriadne zbledol a triasol sa akoby mal silné kŕče. Cítil svoje telo viac než by bolo nutné.
„Je mi zle. Dean, prosím potrebujem nakŕmiť,“ potichu ho požiadal Sam. Od bolesti takmer nedokázal rozprávať. Myslel si, že Crowley len preháňa a nemohol sa upokojiť, nie potom, čo mu tí dvaja povedali. Bol veľmi roztrasený a túžil po každej kvapke, ktorá by mohla obnoviť jeho silu.
Dean naňho hľadel úplne kamenným pohľadom, akoby ho to vôbec nezaujímalo.
Sam k nemu zúfalo naťahoval ruky, pokúšal sa ho pritiahnuť späť. Dean bol zrazu taký zvláštny, až príliš vzdialený.
Prekrížil si ruky na hrudi a pomaly povedal: „Nie, to neurobím. Nebudeš mať moju krv, kedy sa ti zachce.“
„Dean, prečo...“ nechápavo pokrútil hlavou Sam. Bol k nemu taký milý, taký starostlivý a zdalo sa, že na tú záležitosť s cudzím telom už zabudol. Sam si neprial, aby bol opäť takýto... Nebol si istý, by to dokázal zvládnuť. Sam sa rukou dotkol svojho brucha. Pulzovala v ňom bolesť, ktorú ledva dokázal zniesť.
„Pretože ti dám niečo omnoho lepšie...“ Dean si sadol na posteľ a položil ruky na Samove boky.
„To nemusíš naozaj. Krv by mi stačila,“ neisto odvetil Sam. Netušil, čo s ním chce Dean urobiť. Dožadoval sa krvi, ktorá mohla trochu uvoľniť jeho napäté telo.
„Dôveruj mu. Uvidíš, že si to užiješ,“ prisľúbil mu Dean.
Priložil ruku na Samove brucho. Na pokožke sa objavili zvláštne zlatisté symboly.
Sam sledoval ako sa preplietajú do zložitých vzorov. Potom cez ne začalo pretekať niečo tmavé. Sam sa nespokojne pomrvil.
Sam cítil, ako sa Deanova krv stávala jeho, akoby sa miešali na nejakom zvláštnom princípe, ktorému nerozumel. Mal pocit, akoby ju pil, aj keď fyzicky sa takmer nič nedialo, okrem tých symbolov, ktoré začínali tmavnúť.
Bol to nádherný pocit. Lepší než ten, keď musel Deana poraniť, bez toho, aby ich spojenie nejakým spôsobom ohrozovala bolesť. Celé telo podliehalo dráždivému rytmu tých symbolov. Sam cítil myšlienky svojho brata, cítil tlkot jeho srdca a nehu, ktorá vyžarovala z každého symbolu. Nebolo vtom žiadne zlo, žiadna hnev, len prepojenie, ktoré odplavovalo bolesť čo najďalej od neho.
„Ľúbim ťa, Dean,“ omámene zašepkal Sam. Potreboval ho pri sebe, potreboval ďalšie dotyky.
Ani si neuvedomil, že vyslovil niečo také. Bolo to tak úžasné, že takmer nevedel, čo hovorí.
„Ľúbim ťa, Sammy, ale nikomu nehovor, že som také niečo povedal, na démona sa to nepatrí,“ spokojne odvetil Dean.
„Si hrozne zlý,“ mračil sa Sam. Už si naozaj myslel, že brat sa ho chystá opäť opustiť. Pritom to zrejme bol len určitý typ žartu, ktorý Samovi vôbec nepripadal vtipný.
„Ja viem, preto mám pre teba aj špeciálnu odmenu,“ Ľahol na posteľ a perami objal Samov penis. Jazykom prechádzal po citlivých častiach a vychutnával si každý zvuk spokojnosti. Potom zrýchlil a nechal prekvapeného Sama vyvrcholiť do svojich úst.
Potom ostali spokojne ležať vedľa seba. Dean mal ruku stále položenú na Samovom bruchu a nechával symboly postupne miznúť, ale Sam sa vôbec necítil opustený. Dean bol vedľa neho a podal mu mobil, aby mohol zistiť niečo viac o ich starom priateľovi. Mobil dlho zvonil, bolo to priam nekonečné. Sam volal asi trikrát, kým ho Bobby napokon zdvihol.
„Sam, si to ty?“ opýtal sa prísne.
„Áno, Bobby. Prepáč, že som sa ti tak dlho neozval, ale necítil som sa dobre. Prišla mi správa, že potrebuješ pomoc. Chcel som si len overiť, či si to naozaj poslal ty.“
„Áno je odo mňa, tak ako ďalších sto telefonátov, ktoré si absolútne ignoroval..“
„Mrzí ma to, Bobby, ale nemohol som. Čo sa deje v Detroite?“
„Povedali, že ty...“
Starší lovec nedokončil vetu. Sam počul v telefóne bolestný výkrik a sa spojenie prerušilo.
*~*
Na druhý deň ráno Sam a Dean prehľadávali Bobbyho opustenú hotelovú izbu. Nebola v nej žiadna zmienka po boji. Nič podozrivé, ale Sam cítil vo vzduchu niečo nepríjemné.
Vyzeralo to, akoby odtiaľ Bobby vôbec neodišiel. Boli tam všetky jeho veci.
„Žiadna nadprirodzená aktivita, žiadne stopy po niečom takom a tunajší duchovia dokonca nič nevideli. Možno to nebol pravý Bobby,“ nespokojne odvetil Dean.
Sam chcel ísť sám, ale Dean trval na tom, že ho samého nikam nepustí. Napokon sa dohodli, že spolu im vyšetrovanie pôjde oveľa lepšie.
„Možno to bolo niečo iné. Niečo, čo nepoznáme. Pozri,“ ukázal mu niečo, čo vyzeralo ako tmavé a mimoriadne jemné pierko.
„Dobre, Sam tak to ešte preveríme, ale mal by som zmeniť tú tvár. Vôbec sa mi to nepozdáva,“ nahlas sa sťažoval Dean.
Nepáčila sa mu tmavovlasá žena, ktorú videl vždy, keď sa pozrel do zrkadla. Sam si myslel, že je to naozaj veľmi vtipné, ale Dean sa vôbec necítil pohodlne. V meste si ho premeriavali takmer všetci muži.
„Nie, len pekne ostaň takýto. To kúzlo, ktoré som urobil funguje len pri ženských podobách,“ nesúhlasil Sam.
„Dobre, pokúsim sa to vydržať. Hlavne sa tvár ako veľmi žiarlivý priateľ,“ pripomenul mu Dean.
Sam sa naňho spokojne uškrnul a prešiel ešte nejaké fotky.
„Podľa týchto článok sa všetky tie čudné veci, ktoré sa tu diali spájajú s tunajším barom Storm. Myslím, že by sme tam mali ísť a skontrolovať to...“
Dean sa už nemohol dočkať. Ešte viac nadržaných chlapov a on ako lákavá korisť. To znelo naozaj veľmi lákavo.

piata kapitola ukončená (ostávajú ešte 4)