3. 11. 2010

Démon 7. kapitola 1/3


Autor: Merope
Veková hranica: 18+
Varovanie: angst, sex-pwp, slash, dráma, temné, romantika, evilDean, hurt and comfort
Pár: Sam/Dean
Kapitoly: 9 + prológ a epilóg (Po deviatich stranách, delené do častí po troch stranách)
Poznámka: dej sa odohráva po tretej sérii, nerešpektuje udalosti 4 a 5!
Obsah: Dean sa vracia z pekla, zmenený na démona. 
Chvíľu rozrušene prechádzal pohľadom po všetkých veciach, ktoré boli v miestnosti. Vnímal rôzne vône, z ktorých najvýraznejšia bola tá bylinková aróma, ktorú Dean používal, keď mu ošetroval rany.
Sam cítil, že je pod prikrývkou nahý, pociťoval priam bolestnú túžbu. Týždeň bol preňho príliš dlhou dobou. Opatrne sa dotkol pulzujúceho údu.
Potreboval sa opäť spojiť s Deanom. Celé jeho telo potom nesmierne túžilo, ale nemienil poslúchnuť to neodbytné volanie. Až teraz si uvedomil, že Dean si už zložil tú ženskú masku. Opäť vyzeral normálne a to bolo tak pekelne vzrušujúce.
Prinútil sa ľahnúť si späť a zahaliť sa do prikrývky. Rukou pohladil napätý penis. Stačilo len pomyslenie na to, čo by s ním Dean mohol urobiť a bolo mu jasné, že toto len tak ľahko neprejde.
Dean podišiel k posteli. Vrátil sa s plnou náručou byliniek, ale všetko pustil na zem, hneď ako si všimol, že Sam sa prebral.
„Si v poriadku? Nič ťa nebolí?“ starostlivo kontroloval jeho telo. Pohľad sa mu zastavil na Samovej ruke, ktorá sa dotýkala niečoho pod prikrývkou. Dean ju opatrne odhrnul a okamžite vedel, aký problém trápi jeho mladšieho brata.
„Cítim sa výborne,“ tlmene zastonal Sam. Už to ledva dokázal vydržať. To silné napätie ho príšerne dráždilo.
„To mi je jasné...“ s úsmevom odvetil Dean.
Opatrne odtiahol Samovu ruku od miesta, ktoré si vyžadovalo jeho pozornosť.
„Chcem ťa,“ bez okolkov ho požiadal Sam.
„Musíme byť opatrní. Mohlo by to byť bolestivé. Tie symboly, ktoré si mal na rukách...“
„Chcem ťa. Je mi to jedno. Chcem ťa hneď,“ trval na svojom Sam. Oči mu bolestne stmavli. Cítil, že Deana veľmi potrebuje. Démon v ňom nespokojne vrčal. Potreboval, aby ho niekto pevne držal v náručí. Agresívna energia, ktorá sa v ňom nahromadila musela byť vyčerpaná okamžite.
Dean sa vyzliekol a rýchlo si ľahol k nemu. Takému pozvaniu nedokázal odolať. Bozkával Sama na chrbte, jazykom vyznačoval tú dôležitú cestu a ruku pevne ovinul okolo pulzujúceho penisu. Najprv ho len tak zľahka pohládzal.
Druhou rukou pripravoval Samov otvor. Opatrne ho pre seba otváral a počúval Samove spokojné stony.
„Hneď!“ panovačne ho žiadal Sam.
„Trpezlivosť, Sammy,“ pošepkal mu do ucha.
Sam cítil, ako ho energia úplne pohlcuje. Zúfalo sa pokúšal sústrediť na potešenie, ktoré mu Dean spôsoboval. Ich energie sa o seba nadšene ovíjali a krv začala pretekať spojenými symbolmi. Sam cítil, že by bol schopný niekoho zabiť, aby by sa odvážil ich prerušiť. Tentoraz sa energia ovíjala okolo ich príveskov.
Dean pocítil na ruke mokrý dôkaz Samovej túžby.
Otočil ho na chrbát, primkol ho pevnejšie k posteli. Díval sa ako sa jeho tmavé oči prekvapenie stiahli. Neočakával, že Dean bude chcieť dívať do jeho poznačených oči. Okrem toho bolo dosť nebezpečné milovať sa s démonom v takejto polohe. Hlavne pokiaľ bola energia natoľko rozbesnená.
Dean prisal svoje pery na Samove.
Bozkávali sa šialeným tempom, Sam Deana dokonca pohrýzol a ochutnával aj krv z jeho pier. Cítil sa v bezpečí, až keď bol Dean hlboko ponorený v ňom. Tentoraz mu Dean nebránil. Bozkávali sa ešte intenzívnejšie.
Dean v jeho tele vyvolal hotovú búrku pocitov. Mal pravdu, istá časť jeho osobnosti práve prežívala bolesť, ale démon bol na vrchole blaha, už len vďaka tomu spojeniu.
Spoločne sa pretekali vtom, ako si spôsobiť čo najväčšiu rozkoš. Obaja boli úplne na hraniciach svojich možností. Nedokázali robiť nič iné, len sa prispôsobiť tomu rytmu, ktorý takmer rozbil celú posteľ.
Vydali so seba všetku nepotrebné energiu. A obaja sa chvíľu vznášali na vlnách dočasného uspokojenia.
Boli spojení dosť dlho a keď sa konečne oddelili, obaja vyčerpane ležali na posteli. Dean bol trochu doškriabaný, ale napriek tomu nežne objímal Sama.
Mali pocit, akoby sa niečo dotklo ochranných kúzel, ktoré vybudovali. Len sa to zľahka obtrelo o ich obranu, ale ani jednému z nich sa to nepáčilo.
Dean rýchlo prerušil objatie a začal hľadať svoje veci. Sam takisto siahal po nohaviciach.
„Myslíš, že sú to anjeli?“ energia sa nestačila úplne vstrebať. Sam bol pripravený bojovať s čímkoľvek.
„To je dosť možné. Uvidíme, “ Dean vytiahol svoju zbraň.
Sam si na tú vec stále nemohol zvyknúť. Oddeľovala ich od seba. Dean bol opäť anjelom, Sam nenásytným démonom.
Spoločne sledovali ako sa tá bytosť opäť nenásytne obtrela o ich ochranné zaklínadlá. Nebolo také ľahké ich prelomiť, ale nič nebolo úplne nemožné. Nebolo to ako útok, skôr ako letmé pohladenie, ktoré nedokázalo spôsobiť silnejšie otrasy.
„Lucifer. Neprišiel som s tebou bojovať. Chcem s tebou len hovoriť,“  bol to hlas anjela. Sam tomu nerozumel, ale cítil, že neprišiel kvôli boju.
Svetlo dopadlo na tmavú dlažbu a obaja videli akísi tieň tej bytosti, ktorá sa s nimi pokúšala spojiť.
„Čo pre teba môžem urobiť, Uriel?“ opýtal sa Dean tým svojím príjemným hlasom, ktorý Sam tak rád počúval.
Sam mal pocit, akoby osobnosť jeho brata niekam zmizla. Mal pocit, že tam stojí s mocnou bytosťou, ktorá by ho mohla pokojne zničiť mávnutím ruky. Rozpačito sa od neho odsunul. Toho nebol Deanov pohľad, neboli to jeho oči.
Sam sa začínal počas ich rozhovoru dosť nudil. Anjel hovoril a Lucifer mu odpovedal. Bolo to takmer nekonečné.
Dean sa usmieval takým zvláštnym spôsobom a Sam sa cítil úplne stratený. Bál sa, že ho už nikdy viac neuvidí, takého akým bol.
Dean si všimol bratov nepokoj. Opatrne podišiel k nemu a pokúsil sa ho dotknúť. Sam len sklonil hlavu a obával sa dotyku anjela. Kľakol si, akoby sa obával nejakého trestu.
Dean zmätene odtiahol ruku.
„Prečo si taký smutný, Sam? Čo ťa znepokojuje?“
„Nič mi nie je,“  hlesol potichu. Takmer nevedel, kam sa má dívať. Dean už nebol tým nižším démonom. Nevedel presne, čo od neho očakáva.
„No tak, Sammy? Snáď sa ma nebojíš?“ sklonil sa na jeho úroveň a opatrne sa rukou dotkol jeho tváre.
„Nie si to ty. Toho druhého nepoznám. Mám strach, že ti kvôli nemu ublížia,“ rozochvene odvetil Sam.