7. 11. 2010

Démon 7. kapitola 2/3






Autor: Merope
Veková hranica: 18+
Varovanie: angst, sex-pwp, slash, dráma, temné, romantika, evilDean, hurt and comfort
Pár: Sam/Dean
Kapitoly: 9 + prológ a epilóg (Po deviatich stranách, delené do častí po troch stranách)
Poznámka: dej sa odohráva po tretej sérii, nerešpektuje udalosti 4 a 5!
Obsah: Dean sa vracia z pekla, zmenený na démona. 


Dean neodolal a mimoriadne nežne sa dotkol Samových pier. Do svojho bozku dával všetko, čo mu chcel povedať, bolo to lepšie, než prázdne uistenia, že všetko bude v poriadku. To mu nemohol zaručiť, nedalo sa to, ale chcel Sama aspoň na chvíľu zbaviť strachu.
Samova chuť ho úplne vyvádzala z rovnováhy, obaja cítili to isté, akoby sa ich svety prepojili. Dean miloval svojho brata viac než čokoľvek iné a padlý anjel sa postupne učil tej láske rozumieť. Fascinovalo ho to, čo bolo medzi tými dvoma. Niečo také bolo naozaj veľmi zriedkavé, dokonca aj vo svete, ktorý poznal. Od ľudí neočakával, až takýto druh lásky, ktorá bola až natoľko hlboká. Sam a Dean boli ako spriaznené duše, ktoré sa nechtiac dostali do bratských tiel. Možno preto, že už od začiatku si tak veľmi želali byť spolu, že sa ich duše jednoducho nemohli narodiť v iných rodinách.  Počas bozku sa hlboko dotýkal tých prepojení. Dával Samovi pocítiť, že nech to bude akokoľvek ťažké nikdy sa nepodriadi žiadnej sile, ktorá by sa ich pokúsila rozdeliť. Chcel mu ukázať, že to čím sa stal nebude mať len samé nevýhody. Sam si neuvedomoval, čo všetko by mu mohol dať. Nevedel, že ich spojenie krvi ho môže pozdvihnúť nad ostatných démonov.
Dean nechal svoju silu prepuknúť a zľahka sa obtrieť o tú Samovu. Budú chrániť jeden druhého, starať sa, aby sa im ich malý svet nevymkol z rúk. Sam sa mierne zachvel a podriadil sa tej sile, ktorá sa dotýkala jeho vnútra s najpresnejšou jemnosťou. Tento mladý démon ho oslobodil a aj keď to urobil nechtiac, zaslúžil si všetko, čo mu chcel dať.
Dean ho od seba jemne odsunul, zmenil bozk na krátke objatie a pomaly sa od neho odtiahol. Bolo ťažké prestať sa ho dotýkať.
„Chcem, ešte...“ nespokojne zamrmlal Sam.
„Ja viem, Sammy, ale nemôžeme stráviť v posteli celý deň. Potrebujem, aby si mi pomohol s istou vecou. Urobíš to pre mňa?“
„O čo ide?“ opýtal sa podozrievavo.
„Nemôžem ti presne vysvetliť všetky podrobnosti. Pôjdeš na jedno miesto a vyzdvihneš tam, istú vec, ktorú súrne potrebujem. Požiadaj Bellu, aby šla s tebou. Dávajte si veľký pozor a hlavne sa nevracajte skôr ako o dva týždne. Aj keď tú vec už budete mať, musíte ma nechať istý čas samého. Moja energia bude dosť drasticky kolísať a potrebujem trochu času, aby sa to ustálilo. Bol by som rád, keby si mohol ostať so mnou, ale nebolo by to veľmi bezpečné,“ opatrne ho upozornil Dean.
Už si ani nebol istý, či to hovorí on alebo samotný Lucifer. Boli jedným hlasom a začínalo sa mu to pliesť. Pokúšal sa udržať vo vedení, ale nebolo to vôbec ľahké. Lucifer sa začínal vo svojej schránke dosť rozťahovať. Nedovolil Deanovi, aby povedal Samovi, že aj on má strach, že sa nechce s nikým cudzím deliť o svoje telo a dušu. Nesmel mu povedal, že Lucifer sa ho pokúšala trochu viac ovplyvniť svojou osobnosťou. Teraz, keď sa prestal len nečinne schovávať v jeho vnútri, začínal pociťovať silnú dávku paniky. Nespomínal si, že s niečím takým súhlasil, ale inak by to nebolo možné. To jeho áno tam niekde bolo. Vedel, že ho vyslovil, ale nespomínal si, za akých okolností sa to odohralo.
Sam smutne pokrútil hlavou.
„Nechcem byť tak dlho preč.“
„Mrzí ma to, ale nemáme inú možnosť. Môžem ťa ubezpečiť, že ani mne sa to nepáči, ale naozaj je to nevyhnutné,“ opatrne od Sama odstúpil.
„Prosím, dovoľ mi ostať. Nemôžeš ma len tak poslať preč,“ rozhodne to nemienil vzdať. Nechcel odísť od Deana. Cítil, že to kolísanie energie preňho vôbec nebude príjemné.
Bolo ťažké dívať sa do tých očí a povedať nie, ale Dean musel trvať na svojom.
„Dobre, ale musíš mi sľúbiť, že budeme nejakým spôsobom v kontakte. Nemôžem ťa tu predsa nechať úplne bez...“
Dean opatrne prešiel rukou po Samových vlasoch. Malo to byť len pohladenie, ale bolo to niečo oveľa silnejšie.
„Budeš sa so mnou môcť rozprávať. Ak by si niečo potreboval, vždy ťa budem počuť. Nemusíš sa ničoho obávať. Čoskoro to prejde a bude to opäť v poriadku,“ ubezpečoval ho Dean.
Sam prikývol. Zobral si pár vecí, ešte raz sa pobozkali a potom odišiel za Bellou.
Dean sa rukou dotkol svojej hrude. Začalo sa to a trochu ním zakolísala tá silná energia, ktorá sa tlačila na povrch. Schúlil sa do klbka a zúfalo zovrel obe ruku.
„Zabijem Crowleyho! To on je vinný za túto...“ predstavoval si ako trhá démona na kusy. Oveľa horší osud by postretol Alastaira, svojou novou silou by ho rozomlel na prášok. Lucifer mu všetko z toho sľuboval, ak bude dostatočne trpezlivý. Dean sa zúfalo chytil za hlavu. Všetko sa mu miešalo a cítil, že čoskoro vybuchne takým hnevom, že sa snáď otrasie celé peklo. Tušil, že je to len začiatok. Presun sily nebol vôbec príjemný.

*~*
O pár dní neskôr

Sam sledoval ako do misky kvapká krv. Lovec, sebou prudko zmietal. Krk mal napoly rozťatý, ale Sam ho nechal umierať pomaly.
Ten hlupák sa odvážil sledovať ich a pokúšal sa im vziať, tú zvláštnu vec, ktorú dostali od Uriela. Bola to akási fľaštička...
Sam mu to rozhodne nemienil odpustiť. Lovec na nich zaútočil a Sam stále cítil, ako ho svätená voda páli v očiach.
Bola to perfektná príležitosť na hry. Už aj tak bol dosť podráždený, že najmenej sedem dní nevidel svojho milenca.
Bella sa opierala o strom a ostražito sledovala Samovu hru. Nezapájala sa do nej, lebo mu ešte stále celkom neodpustila, to mučenie.
Mladý démon ho zabíjal pomaly, bolestne. Vychutnával si každú chvíľku jeho utrpenia.
„Winchester,“ zachrčal lovec a z posledných síl bojoval s jeho zovretím.
„Máš snáď nejaké želanie?“
„Skap,“ pohŕdavo zavrčal lovec.
„Máš smolu. Nemienim ti urobiť tú radosť,“ Sam ešte viac zatlačil. Spokojne počúval lovcov pridusený krik. Potreboval uvoľniť napätie a nanešťastie nemal nikoho iného po ruke.