10. 11. 2010

Démon 7. kapitola 3/3





Autor: Merope
Veková hranica: 18+
Varovanie: angst, sex-pwp, slash, dráma, temné, romantika, evilDean, hurt and comfort
Pár: Sam/Dean
Kapitoly: 9 + prológ a epilóg (Po deviatich stranách, delené do častí po troch stranách)

Telo v jeho zovretí čoskoro úplne ochablo. Na lovcovej tvári sa usadil chladne ľahostajný výraz. Sam s odporom pustil mŕtveho muža.
Nechal jeho telo zhorieť, sledoval ako sa drobný popol rozptýlil na chodníku. Zem prijala lovca späť do svojho náručia.
Odstraňovanie dôkazov už ani zďaleka nebolo také zábavné. Sam sa rýchlo postavil.
Čierne oči pátrali po ďalších narušiteľoch. Bolo mu lepšie, ale aj tak sa nezbavil tej túžby, ktorá v ňom vyvolávala čoraz väčšiu agresivitu. Potreboval so seba dostať všetku tu zlosť.  Nebolo mu jasné, ako zvládol to dlhšie odlúčenie od Deana. Tentoraz mu chýbal oveľa viac než predtým a tak trochu sa naňho aj hneval. Znechutene sa zbavil lovcovej zbrane a rýchlo skontroloval, či má drahocennú fľaštičku do vrecka. Pokúšal sa nemyslieť na Deanove nežné dotyky a na tú inú energiu, ktorá ho teraz obklopovala. Musel sa sústrediť na svoju prácu, aby sa nedočkal trestu.
„Už si skončil?“ znudene sa spýtala Bella.
„Prečo ťa to zaujíma?“ oboril sa na ňu.
 Rozhodne nebol rád, že spolu museli tráviť čas. Jeho telo na ňu reagovalo zvláštnym spôsobom. Nebol taký ako Dean, ale ani jeho túžby neboli ideálne. Potreboval sa len s niekým čo najrýchlejšie vyspať a ani mu nezáležalo na tom, či sa mu to bude páčiť. Bolo to ako impulz, ktorý nedokázal ignorovať.
„Okrídlenci na tú vec čakajú,“ znechutene dodala Bella.
Sam opatrne vstal a podišiel bližšie k nej. Napätie medzi nimi ešte viac vzrástlo. Neznášal poučovanie a obzvlášť nie od malej démonky. Musel si stále pripomínať, že Dean ju považuje za svojho spojenca a potrebuje, aby ostala nažive, ale veľmi to nepomáhalo. Každé jej slovo v ňom vzbudzovalo čoraz väčšiu podráždenosť. Skôr než si stihol uvedomiť, čo sa vlastne deje, Bella skončila na zemi a on mal ruky na jej krku.
„Je vidieť, že si naozaj iný ako Dean. On sa na mňa díval ako na sestru, dokonca aj ja som ho začala vnímať ako brata, ale ty to skrátka potrebuješ. Máš šťastie, že ti nevzali isté veci, ako nám ostatným. Obstál si veľmi dobre, mal by si sa z toho tešiť,“ pokúsila sa spod neho dostať, ale Sam ju nepustil. Nemohol rozmýšľať, nič nebolo dôležitejšie ako to nutkanie, ktoré ho úplne oslabovalo.
„Ty o mne nič nevieš,“ Sam sa už začínal triasť, bolo to silnejšie ako on. Nechcel to urobiť, ale zároveň cítil, že sa tomu nedokáže ubrániť.
„Sam. Radšej so mňa zlez! Nemáme čas na hlúposti,“ pokúšala sa ho presvedčiť, ale on ju nemohol počúvať nechcel nič viac počuť.
Spomínal si, že ju udrel a potom sa všetko odohrávalo v zrýchlenom slede. Jediné na čo dokázal myslieť bolo uspokojenie. Všetko ostatné ostalo zatemnené, dokonca aj city k partnerovi.  Dve telá sa prepojili bez akejkoľvek citovej väzby. Nebolo to nič nezvyčajné a podobné veci sa stávali aj smrteľníkom, ale Sam cítil, len prázdnotu.


*~*

Po návrate do úkrytu dostali príkaz ostať na mieste. Predali tú fľašku anjelovi menom Uriel.  Tým splnili celú úlohu a o pár dní by sa mali vrátiť späť k svojim zvyčajným povinnostiam.
Sam sedel v kúte. Bol zabalený do deky a pokúšal sa nehľadieť na Bellu. Za iných okolností by zavrel oči a pokúšal by sa komunikovať s Deanom, ale nie dnes. Nechcel mu to povedať. Nechcel, aby to niekedy zistil a bál sa, že bližší kontakt z jeho myšlienkami ho prezradí.
Mal pocit, akoby mal na čele napísané VYSPAL SO SA S ŇOU. NIČ TO NEZNAMENALO.
Bola to pravda, ale nevedel si predstaviť, akoby Dean zareagoval, keby sa náhodou dozvedel, že nevydržal ani pár dní bez toho, aby si nevyzliekol nohavice.
Zúfalo sa pokúšal niečo vymyslieť, ale zatiaľ považoval za najdôležitejšie nič mu nehovoriť. Dean by mu určite neublížil, ale Lucifer na toho sa nemohol tak celkom spoliehať. Bolela ho hlava a prial si vrátiť sa späť do Deanovho náručia, napriek tomu, že ho trápilo to, čo sa stalo, ale zároveň sa bál, že ak tá chvíľa príde, Dean to nejakým spôsobom bude vedieť a stratí ho.
Niekoľko dní sa takmer nepohol, nevydal so seba hláska len tak sedel a trápil sa. Bella sa s ním nezhovárala. Bola v svojej časti miestnosti a pokúšala sa ho ignorovať. Prešlo sedem mimoriadne napätých dní a Sam cítil, ako k nemu prehovoril Dean:
„Energie sa už vyrovnali. Môžeš sa vrátiť domov.“
Sam napäto prikývol. Opatrne vstal a rýchlo sa presunul do ich úkrytu. Bolo mu hrozne a stále viac sa to zhoršovalo. Opäť sa potreboval s niekým milovať a prišlo to práve včas. Dlho bojoval s tým, niekam ísť a opäť padnúť do tej pasce telesných pôžitkov.
Nechcel byť taký. Toto bola ešte horšia cesta ako tá, ktorú si predtým naplánoval.
Túžil sám seba potrestať, urobiť niečo čo by ho zasiahlo viac než tá mrazivá neistota.
Deana našiel sedieť pri okne. Ruky mal položené na kolenách a díval sa, ako vonku prší. Bol to ďalší mimoriadne chladný deň.
Deanova ruka niečo načrtla na okno. Hrdo sa díval na svoje dielo. Bol to trojzubec, alebo možno vidly, Sam si tým nebol úplne istý.
Pokúšal sa premôcť triašku a nasadiť neutrálny výraz. Dean ďalej kreslil, vyzeralo to, akoby si ani nevšimol, že mladý démon už prišiel.
„Ahoj, Dean,“ s námahou so seba dostal krátky pozdrav.
„Vitaj, Sammy,“ spokojne sa obrátil k nemu.
„Povedali mi, že si splnil úlohu. Som s tebou veľmi spokojný. Poď bližšie, braček. Neboj sa. Som to stále ja,“ natiahol k nemu ruky, ale Sam podvedome cúvol.
„Si zranený?“ Dean okamžite vstal a pokúsil sa ho prezrieť, ale Sam vystrašene pokrútil hlavou.
„Nie, Dean, ja...“ naozaj mu nechcel nič povedať, ale nedokázal to.
Nechal sa objať a opatrne vdychoval Deanovu vôňu. Bol doma. Bol pri ňom a v žiadnom prípade ho nechcel znepokojovať.
„Nie, nič. Som len unavený,“ opatrne odvetil Sam. Pobozkal Deana na krk a pevnejšie sa k nemu pritisol.
Uľavilo sa mu, že Dean to nevie. Naozaj mu nechcel klamať, ale to čo sa stalo považoval za príliš bezvýznamnú záležitosť. Rozhodol sa nájsť iný spôsob, ako obmedziť svoje túžby výlučne len na svojho partnera.

kapitola uzavretá