2. 7. 2011

Chata 9. kapitola 3/3



Pár: Misha Collins/Mark Pellegrino
Kategória: real person slash, supernatural
Predpokladaný počet kapitol: 15 + prológ a epilóg (Kapitoly opäť delené po troch častiach)
Poznámka: tento príbeh nemá nič spoločné s ich skutočnými životmi a príslušných pánov bohužiaľ nevlastním. A takisto ani s ich skutočnými povahami, názormi atd... Je to celé len fikcia, výplod mojej fantázie a nič z toho sa nestalo ani nestane...
Varovanie: slash, first time, romantika, h/c,  sweet innocent, hurt Misha...
Obsah:  Misha (20) sa vyberie na výlet so svojimi „bývalými“ spolužiakmi (kamarátmi) z vysokej školy.  Prežíva dosť ťažké obdobie, lebo ho zo školy vyhodili a rodičia s ním prerušili kontakt. Má to byť posledný výlet, počas ktorého chce na všetko zabudnúť a rozhodnúť sa, ako bude prebiehať jeho ďalší život... Jedno priznanie a silná búrka úplne všetko zmenia a on sa ocitá sám, stratený v lesoch, bez akejkoľvek pomoci... Preberá sa v chate v rukách neznámeho muža...



Mark
„Pozri, Misha...“ chystal sa mu povedať, čo všetko tam môžu nájsť, ale nemal tú možnosť. Z pracovne sa ozvalo dlhé upozornenie v podobe piesne, ktorú Mark naozaj z duše neznášal. Nastavil viaceré podľa toho, o aké varovanie malo ísť. Táto bola jedna z tých, ktoré počul naozaj veľmi nerád.
„Zdá sa, že to budeme musieť aj tak odložiť. Pokiaľ sa nemýlim blíži sa k nám búrka... Počkaj chvíľu idem to skontrolovať...“
Misha prikývol a vrátil sa k sledovaniu filmu. Očividne ešte nebol natoľko zvedavý, aby sa šiel pozrieť spolu s ním. Mark mu to vôbec nezazlieval. Nemusel sa práve teraz dozvedieť, že búrky v tejto oblasti sú úplne iné, ako tie na ktoré je zvyknutý.
Rýchlo prešiel do pracovne a opatrne pristúpil k nenápadným prístrojom, ktoré si väčšina ľudí zvyčajne nevšímala. Hodnoty boli dosť vysoké a červená oblasť jasne naznačovala, že to bude dosť zlé. Možno horšie, ako minule, keď musel kvôli nebezpečenstvu spustiť aj dvojnásobnú ochranu domu.
Tentoraz to vôbec nevyzeralo dobre. Hodnoty rozhodne nepôsobili veľmi optimisticky. Mark automaticky prešiel do nastavení. Samozrejme ešte stále nebol napojení na Codyho a nemohol mu odoslať žiadnu správu. Začínal ľutovať, že to toľko odkladali.  Vždy sa našlo niečo iné, čo museli dokončiť skôr a táto záležitosť bola odsunutá nabok.  Tým pádom ani nemohol odoslať Codymu správu o tom, že sa niečo stalo. Dúfal, že ostatných zavedie na svoje pracovisko, kde je nainštalovaný podobný prístroj, ale vzhľadom na jeho momentálny stav si tým nemohol byť úplne istý.
Na prístrojoch sa objavilo krátke odporúčanie takisto aj s predpokladaným začiatkom zhoršenia počasia. Vyzeralo to tak, že sa to dostaví asi približne o hodinu. Prístroj to tentoraz zachytil pomerne neskoro.
Zbežne prešiel celú tabuľku a stopol prehrávanie pesničky. Spustil ochranné systémy, ktoré mali zabezpečiť túto časť chaty. Obývačku by mal odpojiť manuálne z iného zdroja a takisto aj prízemie. Ak keď si bol istý, že žiadna z nebezpečnejších súčastí chaty nebude v ohrození vrátil sa späť k svojmu partnerovi.
„Potrebuješ, aby som ti s niečím pomohol?“ pohotovo sa spýtal Misha. Televízor bol už vypnutý, dvd bolo späť v obale.  
Misha urobil pár krokov smerom k nemu, ale nekráčalo sa mu veľmi ľahko. Po pár krokoch opäť spadol a bolo na ňom vidieť, že ho to opäť bolí.
Mark mu pomohol dostať sa späť na gauč. Opatrne mu vyhrnul nohavice a pre istotu prezrel aj hlavu. Nenašiel žiadne stopy po nejakom probléme, ale cítil, že niečo nie je také akoby to malo byť.
„To nič nie je. Som len unavený...“
„Pozriem sa na to...“ nespokojne prešiel po jeho nohách. Tentoraz sa Misha nestrhol od bolesti. Chvíľu sa naňho díval takmer zasnene. Potom pocítil, ako sa tie prejavy objavili oneskorene, akoby ten producent nevládal tak rýchlo reagovať. Bolo to omnoho pomalšie, ako pred nejakým časom.
Mark sa rozhodol počúvať tú vec, ktorú mu nanútili. Nenachádzal iné východisko len položiť otázku bytosti, ktorá o tom vie viac než on. A dočkal sa odpovede po ktorej pocítil niečo ako hlad, prichádzajúci z niekoho iného.
„Myslím, že má hlad...“
„Zjedol som celú čokoládu,“ namietol Misha.
„To mu je jedno. Potrebuje niečo iné...“
Misha sa od neho odtiahol a pokúsil sa postaviť na nohy. Opäť bezvýsledne. Stratil rovnováhu a takmer spadol.
„Ja som si istý, že nič viac nechcem len...“
„Pokojne to povedz.“
„Potrebujem, aby si ma opäť objal...“ nespokojne vyhŕkol Misha.
Mark si k nemu prisadol a bez váhania to urobil. Objatie však netrvalo dlho. Misha ho na chvíľu odsunul a doslova si sadol naňho.  
Mark vedel, že sa potrebuje niečím nasýtiť, ale netušil o čo ide. Misha mal pravdu aj vtom, že bol unavený, to ako Mark skúšal vytvoriť kameň ho vyčerpalo. Teraz to vnímal veľmi intenzívne. Ich prepojenie boli silné a týkalo sa aj tvorby kameňov.
„Zober si všetko, čo chceš...“
Misha spokojne prikývol a nežne ho pobozkal.