20. 11. 2011

Hell hunter: Grace





Názov: Hell Hunter
Fandom: supernatural/reaper
Pár: samifer
Varovanie: mladý, nevinný Sammy, upravený dej, žiadna apokalypsa...
Obsah (celkový):  Samuel Winchester je ľudským lovcom duší.  Musí sa postarať, aby sa uniknuté duše dostali späť do pekla. Túto prácu samozrejme nerobí dobrovoľne. Pred istým časom jeho otec urobil chybu, ktorej dôsledkom bolo, že sa Samova duša  stala majetkom Lucifera... Celá rodina sa pokúša pomôcť mu zrušiť kontrakt a Sam si to želá tiež, až kým sa so svojím zamestnávateľom nezačne zbližovať...




„Vidím, že už ťa nič nebolí, Sammy,“  oslovil ho celkom pokojne.
Chcel mu povedať, že ho to mrzí, ale obával sa, že niečo také by neakceptoval. Tak sa naňho len díval, neschopný čokoľvek povedať. Neal sa takisto mlčky triasol vedľa neho.
„Nič mi nepoviete, chlapci?“
Neal pokrútil hlavou a Sam ho jemne presunul za seba.
„Nič to nebolo. Len sme sa maznali...“
Nechcel, aby mu Lucifer ublížil. Nie naozaj, aj keď istá časť z neho, si želala pravý opak.
Nick sa dotkol jeho tváre. Jemne po nej prešiel prstami, akoby ho chcel len zľahka pohladiť.
„Mne nemusíš klamať, Sam...“ 
„Ja to skrátka potrebujem. Chcel som, aby si ty...“  nedokončil to, keď sa ich pohľady stretli. Vedel, že Lucifer dostal nejaký nápad, ale nebol si istý, či sa mu to bude páčiť.
Prisadol si na posteľ k nim. Pritiahol si vyplašeného chlapca do náručia a pobozkal ho. Sam neprotestoval. Dovolil by mu čokoľvek. Cítil, ako ho opäť napĺňajú tie pocity. Bolo to omnoho intenzívnejšie ako, keď sa ho dotkol Neal. Bol spokojný, milovaný a pretekala ním neopísateľná sila.  
To všetko však bolo prerušené a Nick ho jemne pustil. Sam pocítil bolesť v chrbte, ale tá už bola taká samozrejmá, že sa nad tým, ani len nepozastavil.
Jemne dopadol na posteľ a chvíľu sa z toho spamätával. Keď sa mu podarilo, opäť sa posadiť bodnutie žiarlivosti ho takmer donútilo kričať.
Nick to isté urobil aj s Nealom. Bozkával ho rovnako a dokonca ho posadil tak, aby Sam mal dobrý výhľad.
Cítil sa hrozne. Bolo to horšie, akoby mu nejakým spôsobom ublížil. Tie pocity, ktoré ním blúdili sa takmer nedali zastaviť. Chcel Neala zabiť. Strhať z neho kožu a zničiť ho natoľko, aby už nikdy nemohol nikoho takto pobozkať.  Telo mladého lovca priaznivo reagovalo aj na ďalšiu starostlivosť, ktorú mu poskytol. Sam musel ďalší pätnásť minút sledovať milostnú hru medzi svojím novým priateľom a milovanou osobou.
„Nie, nerob to!“ žiadal ho Sam. Chcel niečo urobiť, ale bol odhodený späť na svoju časť postele.  Pokúsil sa o to ešte veľakrát. Prestal, až keď mal pocit, že koža na chrbte je už opäť úplne rozodratá.
Nick sa naňho ani len nepozrel. Ignoroval ho, akoby vôbec neexistoval. Sam sa schúlil do klbka a zúfalo sebou zmietal. Nechcel sa na to pozerať, ale nedokázal odvrátiť zrak.  Nick dával Nealovi všetko to, po čom Sam túžil. Láskal ho a pohrával sa s jeho telom presne tak, ako si to Sam vždy predstavoval.  A nebolo pochýb o tom, že to Nick dotiahne až do úplného konca.  Nasledujúce minúty mu to len potvrdili. Slasť, ktorú prežíval Neal on sám pociťoval, len ako bolesť, žiarlivosť a hnev.
Sam mal možnosť toho vidieť viac, než by si želal. Bezmocne sledoval prepojenie ich tiel a energií.  Zúfalo zatínal ruky do prikrývky, prosil ho, aby prestal. Dokonca aj nahlas, ale Nick mu ani tentoraz nedoprial žiadnu úľavu. Prepustil ho, až keď už nebolo nutné, aby sa na nich ďalej díval.
Sam okamžite vybehol z izby. Zúfalo sa oprel o prvého človeka, do ktorého vrazil. Zhodou okolností bola tou osobou Grace.
„Kam sa tak ponáhľaš, Sammy? Prenos ešte úplne neskončil. Obývačka nie je v poriadku.“
Oslovenie Sammy mu vohnalo do očí slzy. Triasol sa a zúfalo sa jej držal.
Grace ho oboma rukami objala a pokúšala sa blokovať rozboľavenú  energiu. Podľa toho, ako sa Sam tváril, jej bolo jasné, čo sa stalo.
Sam sa od nej trochu odtiahol, keď pocítil prítomnosť inej bytosti.
„Kto je to?“ díval sa na neznámeho mladého muža, ktorý mal istým spôsobom podobnú energiu ako Lucifer. Tá jeho však bola poznačená niečím úplne iným. Sam si bol istý, že to nie je démon. Tí nemali takú nádhernú vnútornú podobu. Po kontakte s Nickovou energiou dokázal rozoznať aj túto.