4. 4. 2015

Pokračovanie Veľkonočnej ehm... ehm...




nuž takýto je asi aktuálny stav veľkej noci, pokráčko skrátka musí byť... aj z toho...





typický stav u nás doma: matka je dve hodiny preč, otec zúri, že kam išla a ja sa s ňou mám hádať, že čo je tak dlho preč... no ... akoby som práve na to teraz mala chuť, no hádať sa s ňou nebudem, lebo potom zas bude ona ziapať na mňa... a o to fakt nestojím... samozrejme, jak dôjde domov zas bude vrieskať na ňu... si pripadám jak v telenovele. 
Samozrejme behá jak lev v klietke či nešla za tým a za tým... (proste začína byť tým mierne posadnutý, stále to opakuje, keď ide von, už som ho varovala, že to prerastie do neblahých dôsledkov, a odporučila som mu to pustiť z hlavy... čo samozrejme nemôže, ale aj tak... no skrátka nevedie to k ničomu dobrému, keď človeka začnete podozrievať, že ide tam a tam... a aj ked tam už chodí je lepšie, si myslieť, že to tak nie je mať pokoj) 
Zdôraznila som, že s tým nemôžem nič urobiť, keďže na to nemám vplyv... mňa sa nikto nezľakne ani ma nepočúvne, aj keby tam šla... 
Čo samozrejme vyústilo v tom, že som prešla na defenzívnu stratégiu a povedala som, "daj mi pokoj..." čo zatiaľ zabralo, no pre istotu mám v zálohe aj povestné zamykanie dverí...  no konečne mi je lepšie na žalúdok, a nechcem si to nechať pokaziť nikým a ničím... 

aktualizácia, samozrejme podľa očakávania to dobabrali... no čo už, asi preto radšej trčím tu...
Sa fakt nemôžem dočkať tej posadnutosti, že matka niekam pôjde a on bude behať jak lev v klietke... a to bude robiť vždy...A to sa bude pekne krásne stupňovať... A ja s ňou nebudem všade chodiť, jak toto... to si bude musieť zvyknúť... a basta.