21. 5. 2015

Hračka 8. kapitola 1/3








 Hračka
pár: Rain/Uhm Tae-woong
varovanie: vydržiavaný milenec, hračka, podriadený domáci maznáčik
obsah: starší manažér veľkej spoločnosti  Tae-woong (40), tichý a v súkromí dosť uzavretý človek, stretáva mladíka, (18) menom Rain, prostredníctvom istej sprostredkovateľkej zoznamovacej agentúry, pre klietov so špeciálnymi požiadavkami. 
Rain sa po vzájomnej dohode stáva jeho "hračkou".



 Pre ell, Nade.

Upravil pánovo oblečenie a ešte nejaký čas ho bozkával a láskal.
Nedokázal sa od neho len tak ľahko odtrhnúť, ich spojenie si vždy nesmierne užíval.
A teraz, keď mal už obojok, stratila sa aj tá nepríjemná nervozita a konečne sa tomu mohol naplno odovzdať.
„Škoda, že už musíte odísť, budem na vás netrpezlivo čakať...“ pošepol mu spokojne, keďže tušil, že jeho pán sa dnes možno nechá aj ošukať, keď bude aj naďalej dobrý a trpezlivý.
Pán si ho pritiahol k sebe za retiazku od kríža a tvrdo si vzal jeho pery a on sa podrobil tomu príjemnému nátlaku.
„Poslúchaj a keby si niečo potreboval, neváhaj sa mi ozvať...“  prikázal mu predtým, než ho pustil.
„Áno, pane...“ hlesol Rain.
Bol oboznámený aj s tým, že tablet môže použiť aj na videohovor, čo jeho samého poriadne vzrušilo, keďže si vedel veľmi dobre predstaviť, čím bude v najbližšej dobe svojho pána dráždiť...
„Ale až popoludní, inak ponesieš následky...“ takmer mu prisľúbil jeho pán a potom sa už ponáhľal do práce, keďže jeho meškanie sa medzitým ešte viac predĺžilo.
No v jeho prípade to nemalo žiadne závažné dôsledky, keďže bol majiteľom spoločnosti, mohol si svoj program ľubovoľne prispôsobovať, až na isté výnimky, ktoré Rainovi boli dostatočne objasnené.
Ešte nejaký čas sa preto rozvaľoval na posteli, kým jeho pán nastupoval do auta a chystal sa začať svoj zvyčajný, no možno tak trochu skrátený pracovný deň, on opatrne siahol na tablet a podržal si ho v ruke.
Najprv len tak, akoby to bolo preňho niečo takmer obávané, no pomerne rýchlo sa dokázal zorientovať, aj keď musel uznať, že odvtedy ako mal prístup k technike, sa pár vecí zmenilo a niektoré aj vylepšili.
Ľahol si tak, aby mal čo najpohodlnejšiu polohu a počas čakania na raňajky, otvoril internet a ako prvé si prečítal všetky správy týkajúce sa svojej sestry a ich spoločnosti.
Nenašiel nič mimoriadne, len krátku zmienku o svojom odstúpení hry, nejaké tie úspechy pána Midorimu na svetových trhoch, no keď prešiel na bulvárne správy, objavil toho dosť na to, aby mu sestry takmer až prišlo ľúto.
PONÍŽENÁ A ZRADENÁ?
OKLAMANÁ ZAJAČIKOM
OSAMELÁ A ZRÚTENÁ...
DEDIČKA opäť sama.
A množstvo ďalších zdanlivo podobných, ktoré mu pomohli doplniť si informácie.
Jeho sestra mala práve status trpiteľky, oklamanej šikovným podvodníkom a takisto aj čerstvo rozvedenej mladej dedičky, ktorá si lieči svojej zranenia s lásky...

Všetky sa prevažne krútili okolo údajne zrady jej manžela, tentoraz už bez Rainovho pričinenia, tá prvá záležitosť prešla pomerne hladko, takmer bez zmienky, všetko to vyzeralo tak, akoby Rain odstúpil dobrovoľne a užíval si peniaze a údajne študoval v zahraničí, čo bol zrejme výsledok snahy poradcov jeho sestry a hlavne Midorimu, ktorý nech bol už akýkoľvek, doslova neznášal škandály tohto druhu.
Tento druhý úder, mal však zrejme aj pre Young-hwa následky, ktoré nebolo možné brať na ľahkú váhu.
Podľa toho článku bol prichytený s akýmsi ČISTIČOM BAZÉNOV.
Nie tým starším, ktorý u nich pracoval ešte keď Rain býval doma, ten nový chlapec, na fotke takmer nahý, vyzeral byť pomerne mladý a nepochybne aj...
Niečo sa mu nezdalo, keď hľadel na tú jeho tvár, nepoznal ho, aspoň na meno a bližšie podrobnosti si nespomínal, no zdal sa mu odniekiaľ povedomý, takmer ľutoval, že si predtým viac nevšímal bežných ľudí, lebo teraz by si istotne vedel spomenúť na to, odkiaľ sa mu ten chlapec zdá známy.
No predpokladal, že sa tým ani len nemusí namáhať, stačilo by, keby sa spýtal pána Midorimu, ten mal teraz pod kontrolou všetko, čo sa týkalo jeho sestry, povrávalo sa a aj jeho pán mu to potvrdil, že úplne podľahla jeho vplyvu.
Nemal však v úmysle vyťahovať tieto veci, nevyzeralo to, že pán Midorima je nespokojný s danou situáciu a nemal k nemu dostatočnú dôveru na to, aby o prišiel s touto témou len tak počas bežného rozhovoru.
Pokračoval ďalej vo svojom pátraní a momentálne sa spoliehal len na seba a na všetky dostupné zdroje.
Nejaký čas si prezeral aj iné veci, hľadal zmienku o sebe samom, no aj čo sa týkalo jeho bola stopa veľmi nejasná a strácala sa podobne, ako stopy po jeho sestre, na úplne iných miestach, než by sa mal nachádzať.
Ďalšie články, nepochybne pomerne nepríjemnejšie hovorili o tom, že dom je prázdny a DEDIČKA SA ZDRŽIAVA NA NEZNÁMOM MIESTE.
Ich akcie kvôli tomu takpovediac mierne poklesli, no hneď nasledovalo aj akési vyhlásenie pána Midorimu z tých najbližších dní, že: „Nie je dôvod na žiadne obavy a dedička sa čoskoro vráti späť, plná síl a bude súčasťou valného zhromaždenia, ktoré by sa malo uskutočniť v najbližších dňoch...“
Young-hwa údajne čelil akémusi obvineniu a miesto jeho pobytu bolo tiež pre bežných ľudí neznáme.
No Rain tušil, že žije aj naďalej u svojho pána.
A tá predstava, že je ním ponižovaný a trápený, jeho samého vzrušila natoľko, že takmer porušil pánov zákaz a napísal mu správu o tom, že by ho práve teraz veľmi potreboval mať pri sebe.
No ovládol sa, lebo do izby, po zaklopaní vošla Tea Hee, s podnosom na ktorom boli anglické raňajky a on už z diaľky cítil tú podmanivú vôňu.
Potreboval si doplniť energiu, aby zvládol činnosti so svojho popoludňajšieho rozvrhu.
„Nech sa páči, mladý pane...“ položila tácku na stolík.
„Ďakujem veľmi pekne...“ povedal Rain.
„Niečo nové?“ opýtal sa jej, pretože vedel, že má vo zvyku si s ním posedieť a pozhovárať sa, no potrebuje byť k tomu vyzvaná.
„Pánovi prišlo pár nových pozvánok na rôzne akcie, inak nič výnimočné...“ povedala napokon.
Rain prikývol.
To znelo dobre.
Tešil sa na to, čo preňho pán v najbližšej dobe vyberie.