1. 8. 2015

Virtuální realita 1




autori : Sylvík & Adelaide
Žánr: slash (zatím tak 15+)
Páry: Alan Rickman / Daniel Radcliffe
Poznámka: Dvě zvrhlice se spojily a vytvořily veledílo. Nebo máte jiný názor? Prosíme o Vaše připomínky!
Poznámka2: Znovu publikované na Meropesvete so súhlasom autora.  
autor nadväzujúceho fan pokračovania: Merope Merzmer, ktorá sa podujala  obnoviť túto poviedku. 
Budem pridávať raz týždenne, najprv  pôvodné časti, lebo chcem mať niečo napísané v predstihu, 
zatiaľ mám len kúsok k poslednej starej časti.




Alan nervózně přecházel po pokoji. Už se nedokázal na nic soustředit, držel v ruce scénář a přemýšlel, co ta slova znamenají. Najednou mu připadalo, že přiletěl snad z Marsu. Ne, věděl až moc dobře, co znamenají. Je konec! Dlouhá sága Harry Potter končí a s ní i Severus Snape, uštknutý Voldemortovým hadem.
Hm... příšerná smrt pro někoho, jako je Snape. Jen Alan a Rowlingová věděli, co si vytrpěl jak v dětství, tak v dospělosti. No, teď to věděli i scénáristi a vlastně skoro celý personál. A zanedlouho i celý svět!
Smutné, není-liž pravda?
Alan odhodil desky s scénářem na postel ve svém karavanu. Obešel stůl směrem k dřevěné skřínce, plné dobré whisky, tvrdé irské, tak, jak to měl rád. Nalil si vrchovatě do broušené sklenice a v mžiku ji do sebe obrátil.
Vlastně nechápal, proč hraje skoro pokaždé takové typy, jako je Severus. On takový vůbec není. Touží po lásce, objetí i sexu s milovanou osobou, to jediné mají společného, ale naopak od Severuse si to dokáže připustit. Jeho dlouholetá přítelkyně má pomalu vlastní život a o něj se již skoro nezajímá. Byl sám a společnost mu dělal jen zapšklý Sev.
Ozvalo se zaťukání, takové, které Alan velmi dobře znal.
Usmál se.
"Pojď dál, Dany," vyzval nově příchozího. Železné dveře karavanu se pomalu otevřely.
Do přechodné ubikace pro herce vstoupil Daniel Radcliffe, změnil se, hodně.
Alan slyšel, že bude natáčet nějaký válečný film, nebo co. Možná už ho i natočil. Každopádně, představení "Kůň" si Alan nenechal ujít, ale Daniel to nevěděl.
"Potřeboval jsi něco?" zeptal se pomalu stárnoucí herec svého mladého kolegy.
"Nemůžu se nějak soustředit. Můžeš mi taky nalít?" Daniel se bez vyzvání posadil do jednoho z křesel. Byl tu téměř jako doma.
Alan s úsměvem vyhověl jeho přání. Nalil mu taktéž vrchovatou porci a posadil se naproti.
"Trápí mě to samé, Danieli. Nějak si nemůžu zvyknout na to, že už bude konec. Severus mi přirostl k srdci."
"No... to mně tedy taky," usmál se ironicky Daniel a povolil si vázanku. Poslední dobou nosil sako, aby působil dospěleji. Měl prý hodně problémů s nynějšími kolegy, kteří ho příliš neakceptovali, protože ho stále viděli jako malého Harryho. Jen Alan viděl, jak opravdu byl dospělý. Ne tedy tolik fyzicky, jako svými morálními zásadami. Alan si ho proto velice vážil.
"Ehm... co máš v plánu, až skončíme?" zeptal se opatrně Daniel.
"Dám si dlouhou dovolenou. Ty?"
"Asi taky!"
Oba se zasmáli, Daniel si všiml, jak jeho kolegu smích omlazuje. Nechápal proč ho přijali, když byl úplně jiný, ale byl rád. Alan Rickman se mu stal opravdovým přítelem a možná mu nepřirostl k srdci jen Severus Snape!
"Proč na mě tak koukáš?" zeptal se Alan, stále ještě rozesmátý.
"Budeš mi chybět, Ale."
Nastala chvíle ticha. To, co Alan nikdy moc neuměl, byla upřímnost. Možná se jí tak trochu i děsil. Možná se děsil spíše pravdy!
"Ty mně přece taky, Dane."
"Mohli bychom se třeba někdy setkat? To bys nechtěl?"
"Samozřejmě, že chtěl, ale..." Alan se odmlčel a pohlédl do velkých modrých očí mladého muže. Nedokázal mu říci, že by možná bylo nejlepší, kdyby se již neviděli. Měl v plánu to dodržet, ale raději to neříct naplno.
"Necháme to nevyřčené, ano? Prostě podle náhody. Až se setkáme, tak se setkáme. Bude to tak nejlepší, věř mi."
"Proč?!" Daniel rozhodně nebyl nevinný jako Harry, dokonce byl i výbušný a velice snadno se urazil. Ne proto, že by byl namyšlený, ale protože byl velice citlivý. Daniel měl velké problémy s otcem, ale to pochopitelně nikdo neměl vědět. Ví to jen Alan.
"Protože já teď nebudu mít čas, ale slibuji, že se..."
"Víš co? Nekoukneme se raději na ten scénář? Kde ses seknul?" odpověděl chladně a začetl se do svého monologu, jen aby se nemusel dívat Alanovi do tváře.
Alan tedy pokračoval. Společně zkoušeli ještě čtyři hodiny, než se Daniel rozloučil se slovy:
"Jsem unavený. Už si půjdu lehnout. Dobrou, Alane."
"Dobrou noc, Dane." Mladík se naklonil k staršímu muži a vtiskl mu letmý polibek na tvář. Pak se za ním zabouchly dveře a Alan zůstal sám.

****

Alan se po jeho odchodu cítil nějak nesvůj. Po chvilce si neochotně přiznal, že to způsobil ten letmý dotek na jeho tváři, který dosud cítil… Protočil oči, potřásl hlavou, znovu si dolil whisky a už téměř zpola opilý pokračoval ve čtení scénáře.
Daniel se vrátil do svého karavanu. Tváře mu hořely, srdce mu bušilo. Přičítal to whisce, přece jen nebyl zvyklý na alkohol… pohodlně se usadil před svůj notebook, aby se podíval, jestli mu někdo nenapsal e-mail. Ve skrytu duše doufal, že se ozve jeho otec, se kterým měl velké letité spory, ale schránka byla téměř prázdná, až na jeden dopis od kamaráda ze školy.
Dan rozklikl e-mail a začal číst krátkou zprávu:
"Zdar kámo,
to budeš zírat, co jsem objevil! Hledal jsem si nějaké info na internetu, a narazil jsem na
veeelice zajímavé stránky! Přeju příjemné počtení! :-)
Will"
Daniel zvědavě ťukl myší na odkaz. Po chvilce se mu rozbalily stránky s velice zajímavým názvem "The Perverts" (anglicky "Zvrhlíci", pozn. aut.). Danovi se rozšířily údivem oči, když na pozadí stránek poznal sám sebe jako Harryho, v náručí Severuse Snapea! Několikrát prudce zamrkal, ale když se znovu zahleděl na obrazovku počítače, obrázek tam byl pořád.
Vlevo v menu byly nejrůznější odkazy typu "slashové povídky, galerie, odkazy"…
Dan zkusmo klikl na "slashové povídky". Nikdy slovo slash neslyšel, a byl zvědavý, co se pod ním skrývá.
Namátkou si vybral jednu z povídek. Po chvilce zrudl jako rajče. Obsahovala erotické scény mezi ním a Alanem, tedy vlastně mezi Harrym a Snapem. Znechuceně stránky zavřel. No, to je teda kámoš, radši kdyby napsal, co je nového…
Zašel si do jídelního karavanu na večeři. Po chvilce si uvědomil, že vůbec nevnímá, co jí, že se mu hlavou honí myšlenku na ty perverzní stránky… se zaklením vběhl do svého pokoje a vrhnul se k počítači, který ho přitahoval jako magnet. Bez otálení najel na odkaz "The Perverts" a rychle našel povídku, kterou prve začal číst. Už beze studu se jeho oči rozběhly po erotickém textu.
"Severus Snape už se nedokázal příliš ovládat, a přestože věděl, že chlapce nepřipravil pořádně, rychle do něj vnikl. Byla to extáze! Harry pod ním sténal a snažil se přitáhnout jeho tělo co nejblíže k svému. Jejich rty se spojily ve spalujícím polibku, jejich jazyky se propletly, ochutnávaly sladké hlubiny úst toho druhého… Jedna Snapeova ruka přejížděla po Harryho těle, zatímco druhá masírovala jeho penis. Harry hladil svého profesora po zadku, ukazováčkem vnikl do jeho dírky…"
Daniel se usmíval. Teda, tohle kdyby četl Alan, myslel si, ten by se asi zbláznil. Ti pošetilci tady z nás dělají homosexuály, to je hrozné…
Bylo to ale opravdu hrozné? Když se nad sebou Dan zamyslel, uvědomil si, že ho povídka dokonce trochu vzrušila. Bylo něco zvláštně nemravného na té představě, že by skutečně natáčeli podobné scény…
Bylo to zvrhlé! Bylo to nemorální! Ale zatraceně sexy!
Daniel hltal jednu povídku za druhou. Způsob, jakým popisovali budoucí spisovatelé na blogu The Perverts Severusovo nahé tělo, byl vážně rajcovní. Nepochyboval o tom, že jsou do něj blázni a jen si představují sebe na jeho... tedy... Harryho místě. Musel se usmát, oni ani nevědí, jak Alan vypadá. Copak ho neviděli v roli Mesmera? Nebo v Temném přístavu? Pak by jistě pochopili, že Alan nemá "vypracovaný hrudník" a nádherné břišní svaly! Vždyť chudák Alan už pomalu stárne! Samozřejmě je stále velice přitažlivý! Daniel si to jenom představil. Ne Severuse, ale Alana...
Kdyby se ho dotýkal stejně, jako se Mesmer dotýkal své milované… Ty jeho nádherné ruce, které by laskaly jeho tělo. Dlouhé, hbité prsty sjížděly po kůži a zanechávaly by na ní svou stopu, svůj důkaz vášnivé lásky! Daniel se zhluboka nadechl, s hrůzou zaznamenal, že se dotýkal sám sebe, hladil se a dráždil své svaly. Jeho ruce, již zkušené, důvěrně známou cestou sjely do jeho klína a vydobyly si přístup do Danielových těsných džínsů. Opět zalapal po dechu, když se dotkl svého krví naběhlého penisu vzrušen způsobem, jakým doposud nikdy nebyl!
Začal sténat, nejprve pozvolna, ale s každým dalším přírazem bylo odolávání těžší a těžší. Pohyby ruky se zrychlily, mysl prostoupil obraz Harryho v náručí Severuse, hříšného Severuse!
Jak do něj přiráží, stále rychleji a rychleji, neschopen se ovládat, neschopen přestat! Dole v klíně a okolo svého vstupu bude cítit vlhkost a nepopsatelné vzrušení způsobené Severusovým tvrdým, velkým žaludem, narážejícím do jeho prostaty. Daniel a Harry vykřikli, oba ukojenou touhou.
Mladý herec zhluboka dýchal, nechápal, jak se to na něj všechno najednou navalilo, ale nemohl přestat. Byl úchyl? Možná byl zvrhlý stejně jako autoři na těchto... ehm... výborných stránkách!
Daniel se úplně probral a rozhodl se, že si The Perverts uloží do oblíbených. Později se k tomu ještě vrátí, teď si ale bude muset dát pořádnou sprchu. Zítra ho čeká náročný den. Rozhovor s umírajícím Severusem, zasaženým hadím jedem…
Pokračování příště…