17. 9. 2015

Hračka 14. kapitola 2/3







Hračka
pár: Rain/Uhm Tae-woong
varovanie: vydržiavaný milenec, hračka, podriadený domáci maznáčik
obsah: starší manažér veľkej spoločnosti  Tae-woong (40), tichý a v súkromí dosť uzavretý človek, stretáva mladíka, (18) menom Rain, prostredníctvom istej sprostredkovateľkej zoznamovacej agentúry, pre klietov so špeciálnymi požiadavkami. 
Rain sa po vzájomnej dohode stáva jeho "hračkou".





***
„Vy vždy dosiahnete, čo chcete, však?“ opýtal sa svojho spokojného pána. Bol odetý len v župane, ktorý mal čiastočne rozopnutý a práve sa vrátil z Tae Woongovej izby, kým Rain sledoval svoj obľúbený program v televízii a užíval si zaslúžený oddych, kým oni dvaja... povedzme, že nestrácali čas a nedali mu priestor na to, aby si isté veci rozmyslel. Nemal v úmysle naňho útočiť, len chcel, aby si uvedomil, že on nie je spokojný s tým, ako zmanipuloval Tae Woonga.
Midorima ho jemne pohladil po pleci a privinul si ho bližšie k sebe.
„Nemusíš sa oňho obávať, ani o svoju pozíciu, možno sa ti to teraz ešte nepáči, ale ver mi, že všetko je tak, ako má byť...  nechceš snáď aby hra medzi nami bola zaujímavejšia... možno by sme mohli obaja... on by to dovolil a ty si tiež vychutnáš ten pocit, spojený s jeho podrobením... bude to omnoho jednoduchšie...“ presviedčal ho a Rain musel uznať, že o tejto stránke celej tej záležitosti ešte nepremýšľal.
Možno by mohli obaja a on by sa cítil, takmer akoby bol druhým pánom a Tae Woong, možno by vskutku nezaškodilo, obohatiť ich vzťah aj takýmto spôsobom.
„No niečo sa s ním deje, znepokojuje ma to, predtým bol silný, teraz to vyzerá tak, akoby...“
„Pripúšťam, že má isté problémy, ale nie je to nič čo by ťa malo znepokojovať... postarám sa, aby sa z toho dostal, viem, že to tak teraz nevyzerá, ale podnikám kroky na to, aby bolo opäť všetko v poriadku, no závisí to aj od neho, ako sa postaví k istým záležitostiam, ktoré by ho prípadne aj mohli zlomiť...“
Rain na Midorimu znepokojene hľadel.
„Prečo mi nič nepovie? Prečo nikdy...“
„Nechce ťa tým zaťažovať a ani ty mu nepovedz, že som sa ti zmienil o istých problémoch, týkajúcich sa jeho práce, povedzme, že na istý čas stratil sebaistotu, no je to len dočasné...“
„A vy ste to využili...“
„Pripúšťam, že som skutočne schopný takých vecí, ale nikdy by som neohrozil spojenie medzi nami... nie teraz, nie potom čo všetko som bol ochotný urobiť, aby to fungovalo...“
Rain vedel veľmi dobre čo má na mysli, no práve teraz ho omnoho viac zaujímalo to, aby bol Tae Woong opäť v pohode.
To, že sa nerád zdôveroval a všetko skôr dusil v sebe, bolo preňho typické, no mohol mu povedať, že sa deje niečo, čo ho stavia do takej pozície.
„Najlepšie, čo môžeš urobiť, je byť mu oporou, a vrátiť sa k nám do postele...“
Rain prikývol a nasledoval svojho pána, nechcel, aby si Tae Woong myslel, že teraz už oňho nemá záujem.
Bol k nemu dosť chladný potom jeho súhlase a vedel, že ak by v tom pokračoval, mohol by všetko len zbytočne skomplikovať.
Ak mal jeho pán starosti, Rain mu chcel pomôcť najlepšie ako vedel. A urobiť všetko preto, aby sa opäť vrátil v plnej sile a začal si opäť veriť.
Nebolo neskoro na to, aby ho vtom podporil. A to či pán Midorima získa pán výhod či nie, nebolo každopádne až také dôležité, ako to, aby bol jeho pán šťastný.
A bol to každopádne práve pán Midorima, ktorý mu svojím spôsobom otvoril oči.
***
Ležal v posteli vedľa svojho pána.
„Akcie opäť začali stúpať...“ vyhlásil Tae Woong spokojne. Po mnohých týždňoch a mesiacoch dosť neistého vývoja prešla jeho firma tou silnou krízou a spolu s ňou akoby aj Tae Woong opäť získal tú časť seba, ktorá postupne začínala upadať pod vplyvom týchto nepríjemných starostí.
Rain robil všetko preto, aby ho rozptýlil, bol poslušný a plnil jeho tajné priania, bol vzdorovitý a vyzýval ho k tomu, aby si presadil svoje, doprial mu všetko čo môže Hračka svojmu pánovi poskytnúť.
„To je skvelá správa, pane...“  zamumlal spokojne a dovolil mu, aby ho aj naďalej hladil. Páčilo sa mu to ich spoločné takmer až lenivé ráno, kedy si po dlhšom čase mohli len tak poležať, lebo Tae Woong sa nikam nenáhlil ani nič nevybavoval.
A mal možnosť dívať sa na pána Midorimu, ktorý práve opustil sprchu a takmer nahý si sadol k nim na posteľ.
A okamžite sa k Rainovi sklonil.
„Zdá sa, že náš mladý priateľ, túži po našej pozornosti...“ poznamenal spokojne.
Majetnícky  sa dotkol Rainovho obojku, teraz už obsahujúcom znamenia oboch pánov.
A jednou rukou svoju hračku pohladil na mieste, na ktorom to práve teraz potrebovala.
„Aká škoda, že ja musím odísť... nedá sa nič robiť...“
„Pane, prosím...“
„Ja sa o teba postarám, teraz si môj...“
Rain pocítil ako Tae Woong jemne zovrel v ruke jeho penis.